Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teamspirit ten top!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen volgden we een workshop Teams in Tune. Teamspirit en teamwork waren de uitgangspunten. Met deze workshop willen we niet suggereren dat er binnen de Heineken Music Hall geen sprake is van teamspirit. Deze is wel degelijk aanwezig, anders zouden wij natuurlijk nooit de beste locatie op het gebied van popmuziek kunnen zijn!

Het feit dat muziek de grootste reden is waarom de Heineken Music Hall kan blijven bestaan, zegt in het geheel niets over de muzikale kwaliteiten van de werknemers. Integendeel. Na de korte, maar heldere uitleg van de Teams in Tune coach, begonnen we onze slag te slaan, in de hoop zelf ook een keer in een uitverkochte Heineken Music Hall te spelen! Al snel werd duidelijk wie welke rol inneemt tijdens deze bruisende team happening. De leiders, de volgers en de grapjassen (lees: saboteurs!) waren duidelijk van elkaar te onderscheiden. Met hier en daar een aanwijzing , kwamen we een heel eind en speelden we in no-time onze eigen nagespeelde compositie.

De overtuiging van het team groeide meer en meer en na de generale repetitie leek de gedachte om de Black Box te vullen zo gek niet meer… Hier en daar ontstond wel wat discussie over of we de zaal wel of niet zouden uitverkopen, maar over één ding was iedereen het eens; Teams in Tune slaagde erin om het nieuwe muzikale jaar voor ons goed in te luiden. Teamspirit ten top!

Heineken Music Hall

Teamspirit teamwork

‹ Terug naar alle referenties