Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een inhoudelijke teambuildingsessie waar je energie van krijgt!

Het doel van de teambuildingsessie bij Fei Company in samenwerking met Team in Tune was tweeledig. Binnen Fei hebben we medewerkers van diverse nationaliteiten, die op verschillende plekken in Europe werkzaam zijn voor ons bedrijf. Het is belangrijk dat door al deze medewerkers samen problemen kunnen worden overwonnen om gezamenlijk als bedrijf succesvol te kunnen zijn. Wij wilden graag het bewustzijn vergroten dat je elkaar echt nodig hebt en dat het belangrijk is echt naar elkaar te luisteren, van elkaar leren om zo samen moeilijke beslissingen te kunnen nemen en succes te boeken. Daarnaast wilden we ook iets doen wat FUN is en waar je energie van krijgt!

De workshop van Teams in Tune geeft een hele hoop energie en je kunt op speelse wijze ervaren hoe het is om feedback te krijgen en te geven aan elkaar. Zeker als je aan de slag wilt gaan met het thema feedback geven en ontvangen is deze workshop een echte aanrader. Verder maakt het je bewust van de gedragspatronen die je als team hebt en van jezelf als individu binnen een team. Het is een aparte wijze om mensen aan den lijve te laten ondervinden wat afstemmen en echt luisteren naar elkaar betekent. Zeker met de interventies die Branko op gepaste wijze inzet in het proces kwam je vaak tot een oh ja….. inderdaad beter luisteren en ff checken of ik de ander ook echt begrepen heb…

Het tempo ligt tijdens deze bruisende teambuildingsessie behoorlijk hoog en spreekt de creativiteit van de deelnemers aan. Doordat dit concept voor iedereen nieuw is en buiten je normale “comfortzone”, creëer je in korte tijd een open sfeer waarin het makkelijk is om jezelf te laten zien. Je leert als team echt binnen een paar uur een muziekstuk spelen en combineren met een lied met leuke tekst en dat geeft iedereen een kick zo van jeehhh dat we dit kunnen in deze korte tijd met zijn allen.

Kortom: Teams in Tune is een geweldige ervaring, waarbij veel gelachen en geleerd wordt en je bovendien enorm veel energie van krijgt! Ideaal om je management sessie met een swingend gevoel af te sluiten!

Cindy Carprieaux, HR Manager FEI

inhoudelijke teambuildingsessie problem solving

‹ Terug naar alle referenties