Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding workshop Luisteren Afstemmen en Samenwerken!

De vakgroep fysiotherapie van De Riethorst Stromenland (Land van Heusden en Altena en regio Dongemond) bestaat uit 12 personen, die veelal op verschillende locaties werken. Tijd voor een dag teambuilding. Via internet kwam ik de muzikale teambuilding workshop over Luisteren, Afstemmen en Samenwerken van Teams in tune tegen. Dit leek me een geweldig einde aan het einde van onze teamdag. En het resultaat was boven verwachting!

Onder de inspirerende en respectvolle leiding van Branko Perunicic heeft de vakgroep muziek gemaakt. De assistent van het team liet zich de kans niet ontnemen om als dirigent nu eens het team aan te sturen. Alle deelnemers hadden een verschillende rol. Maar het bleek net zo moeilijk om maar 2 maten te slaan (op het juiste moment) als nagenoeg het gehele stuk mee te spelen. Dit vraagt concentratie en goed luisteren.

Alle deelnemers hadden een rol in het stuk muziek, iedereen was nodig. Alles draaide in deze teambuilding workshop om Luisteren, Afstemmen en Samenwerken.

Er was voldoende tijd om te komen tot het swingende Zuid-Amerikaanse muziekstuk dat we uiteindelijk hebben gespeeld. We hebben de tijd volop benut.

Het eindresultaat: een swingende vakgroep fysiotherapie

Branko, namens het gehele team, bedankt voor deze fantastische (muzikale) ervaring!

Irene Stikkers

Hoofd Paramedische dienst / fysiotherapeut De Riethorst Stromenland

teambuilding workshop

‹ Terug naar alle referenties