Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding workshop over openstaan voor elkaar

What would you think if I sang out of tune,
Would you stand up and walk out on me.
Lend me your ears and I’ll sing you a song,
And I’ll try not to sing out of key.
Oh I get by with a little help from my friends,
Mmm,I get high with a little help from my friends,
Mmm, I’m gonna try with a little help from my friends. (The Beatles)

En daar ging het uiteindelijk om tijdens deze teambuilding workshop. Samen met elkaar een muziekstuk uitvoeren, tekst en muziek op elkaar laten aansluiten, luisteren, fouten maken en ervan leren, er niet van weglopen, het samen presenteren, dus eigenlijk kon het niet misgaan. (alhoewel we wel in het begin dachten hoe gaan we dit nou voor elkaar krijgen)

Wij, het team van de Annie M.G. Schmidtschool uit Den Haag, hebben vandaag op de dag van leraar de teambuilding workshop van TeamsInTune met veel plezier gevolgd. Muzikale voorkennis hoefde je niet te hebben, wel openstaan voor elkaar, luisteren en op elkaar ‘afstemmen’. De ene helft van het team boog zich over de muziek en de andere helft van het team boog zich over een songtekst en de vocalen. Beide groepen onder de zeer deskundige en enthousiaste leiding van Branko Perunicic en Arjen Dijkstra. Het daarna samen laten komen van muziek en tekst, weer afstemmen en luisteren en ook nog een geweldig resultaat.

Bijna ‘spelenderwijs’ en met “Schwung’ komen tijdens deze inspirerende teambuilding workshop aspecten aan de orde, zoals wie neemt welke rol op zich, hoe ga je ermee om als er niet naar je geluisterd wordt of als je onzeker bent over jouw aandeel in het geheel. Dit en nog veel meer zonder dat het het drammerige van de meeste teambuildings activiteiten krijgt.

Een verademing dus in teambuildingsland!

Drs. Claire Elbers, Locatiedirecteur OBS Annie M.G. Schmidt

teambuilding workshop

‹ Terug naar alle referenties