Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Bijzonder Leuk Teambuilding Uitje met een Spetterend Resultaat

De eerste kennismaking van ons Vlaardingse collega’s met de “nieuwe” Leidse collega’s in het kader van de aanstaande fusie was al formaliteit genoeg, waarom dan ook nog een teambuilding uitje.

“Je denkt toch zeker niet dat ik muziek ga maken? “Moet dat nou echt”? “Doen jullie maar gezellig mee, ik kijk wel”! Dat waren een paar van de reacties voorafgaande aan dit teambuilding uitje tijdens de fusiebijeenkomst van bevolkingsonderzoek zuid-west die plaatsvond op partyschip de Amelander in de Rotterdamse wateren. Gelukkig liep het allemaal heel anders 🙂

Om 11.00 uur was Teams in Tune al op de boot. Om alles voor te bereiden. Want dat was wel nodig met de teambuilding zoals Branko die voor ons had bedacht. Vier verschillende ruimten moesten omgetoverd worden tot muziek, tekst/zang, dans en percussiestudio. Na 2 uur apparatuur opzetten, plakken, stellen, testen en transpireren was het dan toch echt klaar. Gedegen, dat kun je deze voorbereiding beslist noemen. En dat allemaal om een groep van circa 200 (hoofdzakelijk) vrouwen in anderhalf uur de principes van samenwerken bij te brengen en het begrip luisteren nog eens extra luister bij te zetten.

Met de nodige scepsis werd aan het teambuilding uitje begonnen. Maar het enthousiasme van Teams in Tune werkte aanstekelijk. De samenwerking tussen Vlaardingen en Leiden kwam schijnbaar moeiteloos op gang en de sfeer werd gaandeweg  steeds uitbundiger. Musiceren, dansen, teksten schrijven en schudden met percussie-eitjes en dat allemaal samen! Hoezo, moeite met samenwerken?

Complimenten voor het team van Branko dat er in geslaagd is gedurende anderhalf uur zoveel vrouwen (en een enkele man) “stil”te krijgen en met zijn muziekstuk op een bijzonder leuke en ontspannen wijze onze fusiebijeenkomst tot een spetterend einde wist te brengen.

Fusiseren, een echte aanrader!

Elma van der Vlis, communicatie adviseur bevolkingsonderzoek zuid-west

teambuilding uitje met muziek

‹ Terug naar alle referenties