Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een teambuilding programma waarin blijkt dat je meer kunt dan je denkt!

C’est le ton qui fait la musique… In December was het dan zover. Een interactief muzikaal teambuilding programma verzorgd door Teams in Tune voor onze afdeling TPA, dat staat voor Team Persoonsgerichte Aanpak van het Centraal Justitieel Incasso Bureau te Leeuwarden.

Na een voortreffelijke brunch in het Oranje Edens hotel te Leeuwarden alwaar we de rest van de middag ook verbleven werd ons team opgesplitst in vocalisten/tekstschrijvers en instrumentalisten.
Zonder alles te gaan verklappen werd het ons al snel duidelijk dat we met z’n allen voor een muzikaal eindresultaat verantwoordelijk werden gesteld! Bij sommigen onder ons verbleekten de gezichten lichtelijk bij het zien van alle instrumenten en anderen konden amper wachten om er ’letterlijk’ mee aan de slag te gaan!

Het kwam in het begin even een beetje moeizaam op gang waarin een stukje schaamte en weerstand ongetwijfeld een rol speelden. Maar weerstand brengt ook groei… En dan blijkt dat je meer kunt dan je denkt! Dus haal meer uit je zelf! En dat is onder andere iets wat het CJIB hoog in het vaandel heeft staan! En dat bleek later op de middag wel toen wij onder de enthousiaste leiding van Branko zijn swingende compositie gezamenlijk ten uitvoer brachten!! Het eindresultaat van dit spetterende teambuilding programma was verbluffend én er is zowaar een afdeling ’hit’ ontstaan!! Erg leuk om elkaar eens als swingende muzikanten te hebben mogen waarnemen i.p.v. lichtelijk duf achter een bureautje!!

Muziek is emotie en ook dat kwam op alle fronten tot uiting… zowel in de tekst als de muziek… Dit kon uiteindelijk alleen maar worden gerealiseerd door optimale samenwerking en afstemming met elkaar…

Kortom: het was een geslaagde, muzikale en inspirerende teambuilding

Branko, en team… Nogmaals BEDANKT!!

Namens CJIB/TPA

teambuilding programma muziek maken

‹ Terug naar alle referenties