Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding programma waarin afstemming en leiding geven en nemen essentieel is

In september was het de grote dag voor het management team van Nycomed b.v. Na een halve dag strategie werd het tijd om ons te vervoegen in de bossen van Lage Vuursche. Het team was op voorhand niet geïnformeerd over de inhoud van het teambuilding programma en de wandeltocht door het bos was een mooie katalysator voor steeds wildere fantasieën over hetgeen we zouden gaan doen. Daarbij verhoogde de voorbereiding met Branko de voorpret al enorm bij de organisatoren. Samen muziek maken in een unieke geluidsstudio! Zouden we erin slagen om aan iets dat voor velen van ons compleet nieuw was, te beginnen en er een fraai geheel van te maken?

Onder het genot van een geruststellend bakje koffie werd het team voorgesteld en werden de doelstellingen voor dit teambuilding programma gedeeld. Daarna het grote moment: de studio in! Even snuffelen aan de opgestelde instrumenten. Prachtig te zien hoe groot de diversiteit is in de manier waarop een ieder daarmee omgaat: sommigen blijven op gepaste afstand, anderen beginnen direct te trommelen of een keyboard te bespelen. Heel herkenbaar. Het nieuwe, onbekende leidt tot een enorme focus op het eigen instrument, het eigen handelen en blijkbaar een onvermogen om dingen helder waar te nemen. Heel confronterend!

Maar een middag samen muziek maken en tot de conclusie komen dat dit ook nog eens tot een prachtig resultaat leidt is een openbaring. Met uiteraard de conclusie dat teamwork, afstemming en leiding geven en nemen essentieel is. Succes is een kwestie van op je tellen passen zullen we maar zeggen☺. En wat dat inhoud?  dat kan Teams in Tune je exact laten ervaren.

Ron Rust, Nycomed
teambuilding programma

‹ Terug naar alle referenties