Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding Kernwaarden

Aandacht, afspreken, aanspreken, respect en samenwerking. Net zoals in deze teambuilding  kernwaarden van Woonstichting SSW. Kernwaarden die goed verankerd moeten worden bij alle collega’s in onze organisatie. Daarvoor zijn wij, als maniermakers, aangesteld. Een paar keer per jaar mogen wij, op een speelse manier, die kernwaarden voor het voetlicht brengen.

Onder begeleiding van Branko Perunicic en Arjen Dijkstra van Teams in Tune, hebben we hiervoor een muzikale bijeenkomst gehouden. Op de site van Teams in Tune wordt vermeld dat luisteren, afstemmen en samenwerken de belangrijkste elementen zijn bij het maken van muziek. Als een orkest niet samenwerkt en luistert naar elkaar hoor je nog wel noten, maar dan wel valse. En dat deze visie waar is weten wij nu als geen ander. En net als de samenwerking bij het maken van muziek kan ook alleen door samenwerking een goed product voor onze huurders tot stand komen.

Samen met Branko heeft een deel van de collega’s een muzikaal nummer ingestudeerd. Het andere deel van de collega’s heeft hierop met Arjen de tekst van het lied gecomponeerd.

Aan het eind van de middag klonk uiteindelijk een fantastische Zuid-Amerikaanse sound door ons kantoor.

Wat alle medewerkers van Woonstichting SSW betreft een echte aanrader.

Branko en Arjen bedankt !

Een groet van: Ada, Marianne, Marcel en Wim, Maniermakers Woonstichting SSW

teambuilding kernwaarden

‹ Terug naar alle referenties