Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding kennismaking

Bij de Gemeente Almere zochten wij voor een nieuw team dat toegevoegd werd aan de afdeling Facilitaire zaken een originele teambuilding. het doel van deze teambuilding kennismaking moest zijn elkaar (beter) te leren kennen vanuit een andere originele setting. Even Google raadplegen en wat vonden wij? Teams in Tune. De beschrijving die Teams in Tune over haar teambuilding  workshop gaf, deed bij ons onmiddellijk het verlangen oproepen, dit daadwerkelijk uit te proberen.

Alle muziekinstrumenten die stonden opgesteld, zagen er erg interessant uit, maar wij dachten, je moet wel verstand hebben van muziek om dit te kunnen! Niets was minder waar. In het begin liet Branko Perunicic ons even aanmodderen, maar als snel bood hij de helpende hand en met enkele nuttige aanwijzingen kwam er daadwerkelijk muziek uit de instrumenten. Nu nog zorgen dat het een geheel wordt. per groepje oefenden wij en het lukte steeds beter, tot aan het slot. Jawel er klonk een geheel muziekstuk.

Als het draait om een teambuilding kennismaking dan bevelen we van harte de energievolle muzikale workshop van Teams in Tune aan.  Je leert op een leuke laagdrempellige manier kennismaken met elkaar, waardoor een ieder zich meteen verbonden voelt en er een harmonische samenwerking onstaat!

Gemeente Almere, Afdeling Facilitaire Zaken

teambuilding kennismaking

‹ Terug naar alle referenties