Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding avond waarin coördinatie heel belangrijk blijkt te zijn

ProRail en muziek maken. Het lijkt een rare combinatie, maar het eindresultaat mocht er zijn. Vol overgave en met enthousiastme stortte het managementteam van ProRail Regio RZ zich tijdens deze interactieve teambuilding avond op de klaargezette muziekinstrumenten.

De kakofonie die vervolgens ontstond deed het prachtige achtergronddecor van het Efteling Hotel verbleken. We deden recht aan de uitspraak dat grote mensen soms kleine kinderen worden! Coördinatie blijkt echter van levensbelang om samen tot een bevredigend resultaat te komen. Dit resulteerde in een verdeling van rollen en regie. Het begon zowaar al een beetje op een team te lijken. Dat deze vorm van ontspanning na een lange dag vergaderen, ook als doel had om het ‘team te vormen’, drong tijdens de swingende teambuilding avond meer en meer tot ons door. De directeur werd stevig op zijn plaatsgezet en de jongsgediende uit het team dirigeerde er lustig op los. Over toekomstperspectieven gesproken!

Nu, enige weken later, dringt het wel honderd keer gespeelde stuk nog door de spoorse geluiden heen en laat ons als team nostalgisch terugdenken aan die leuke en leerzame teambuilding avond.

Branko, dank voor je goede begeleiding!

ProRail Randstad Zuid RMT

teambuilding avond muziek maken

‹ Terug naar alle referenties