Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een inspirerende teambuilding activiteit waar je samen energie van krijgt

Goedemiddag, wij zijn Branko en Ronald. Luister even goed en vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag. Een gemeend welkom maar tegelijkertijd overduidelijk dat deze teambuilding activiteit voor in de loop der jaren gepokt en gemazelde managers anders zal zijn dan anders. Ieder van ons heeft in zijn bestaan al eens gesurvivald, gemusiceerd, gejongleerd of in een kano gezeten. En dat alles onder het mom van de metafoor.

Nu is direct merkbaar dat het dit keer anders dan anders is. Een moeilijke taak, herkenbare reacties, weinig hulp en scherpe feedback helpt ons team binnen no time naar spirit die we met uren praten nog niet bereikt hadden. Binnen twee uur lukt het ons uiteindelijk de klus te klaren en we zijn apetrots op onze prestatie waarmee we op het songfestival misschien niet hadden misstaan maar wat muzikaal gezien toch wel een enorm surrogaat blijft. Daar zit de winst dan ook niet! De lol maar ook de herkenbare patronen van alledag zijn goede ingrediënten voor de volgende stap in onze ontwikkeling als managementteam.

Het Isala team heeft ervaren hoeveel energie deze bijzondere teambuilding activiteit van Teams in Tune je samen kan geven. Wij groeten u hartelijk en wensen u net zo veel inspiratie toe in uw eigen team.

Namens het Managementteam Isala klinieken Zwolle,

Theo Hamelink
Manager Facilitair Bedrijf

interactieve muzikale teambuilding activiteit

‹ Terug naar alle referenties