Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Ludieke Teambuilding Workshop

In oktober hebben wij, een team dat werkt met mensen met een verstandelijke beperking, een ludieke teambuilding workshop met Teams in Tune gedaan. De groep van 30 personen werd bij aanvang gesplitst. De ene helft van de groep heeft zich onder begeleiding van Branko Perunicic op de instrumentale begeleiding gestort. De andere helft van de groep heeft onder begeleiding van Arjen Dijkstra de songtekst voor dit muziekstuk gemaakt. De songtekst had te maken met het thema: vuur / lucht / aarde en water en dit thema hebben de tekstschrijvers eerst besproken en ervaren met elkaar.

Aan het einde van de middag zijn de 2 groepen bij elkaar gekomen en hebben we een spetterende uitvoering gegeven en het klonk echt heel goed en vooral enthousiast. Het kan ( willen we graag) het lijflied van onze locaties worden! en Met de kerstviering willen we het met de cliënten ook heel graag nog een keer ten gehore brengen voor cliënten en hun ouders en familie. We kunnen daarmee onze teamspirit uitstralen naar anderen toe.

Het was een leuke en inspirerende workshop en een ludieke manier om met elkaar samen te werken en daar draait het toch in elke organisatie om. KRACHTEN BUNDELEN!

Branko en Arjen bedankt en we zullen het verder vertellen………………….

Mieke van Deursen, Hoofd DBC 11, Lunetzorg

ludieke teambuilding workshop

‹ Terug naar alle referenties