Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een hele Leuke Teambuilding en leerzaam bovendien!

Op zoek naar een invulling voor de teamdag voor het team van de kinderafdeling van Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Een team waar in de afgelopen jaren veel gebeurt is. Waar kan die invulling beter uit bestaan dan met elkaar muziek maken. Nadat we de informatie op de site van Teams in Tune hadden gelezen was onze keus snel gemaakt. Een leuke teambuilding en leerzaam bovendien, waarin alles draait om  luisteren, samenwerken en afstemmen.

Het team wist niet wat we gingen doen en waren vol verwachting. De ene helft van de groep ging met Branko aan de slag met het instrumentale deel van een swingend stuk muziek. De andere helft ging onder begeleiding van Arjen eerst een tekst te schrijven op de melodie van de instrumentale groep om deze vervolgens vocaal in te studeren.

In beide groepen hebben we eerst gezwommen en geprobeerd om tot elkaar te komen. Nadat ons op een verfrissende manier een spiegel is voorgehouden luisterden we echt naar elkaar en waren we in staat om alles tot een geheel te smeden. Het resultaat was een swingend gezamenlijk optreden waar we met heel veel plezier op terugkijken. Daarnaast was het heel prettig om de terugkoppeling van Branko en Arjen te krijgen op de processen die in beide groepen hadden plaatsgevonden.

Kortom: Teams in Tune is een bijzondere leuke teambuilding om te doen en ook nog heel leerzaam!

Ida Zwaan, Manager Vrouw & Kind centrum, Ziekenhuis Amstelland

leuke teambuilding

‹ Terug naar alle referenties