Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een interactieve teambuilding waarbij je elkaar echt nodig hebt.

Wij, de medewerkers van het Informatiecentrum van het Documentair Centrum van de Parnassia Bavo Groep in Capelle a/d IJssel en Den Haag hadden geen idee wat ons te wachten stond. De organisatoren hadden hun lippen stijf op elkaar gehouden. Wij wisten allen dat het om een interactieve teambuilding zou gaan waarbij je elkaar echt nodig hebt om tot een resultaat te komen

Branko liet ons in de studio te Lage Vuursche een aangenaam Zuid-Amerikaans muziekstuk horen. Hij vertelde dat wij dit aan het eind van de middag zelf zouden gaan uitvoeren en dat we tijdens dit proces open vragen mochten stellen. Er ontstond veel hilariteit n.a.v. het gebruik van de instrumenten. De wijze van het ontstaan van geluid was voor een ieder verrassend. Door te doen wordt veel meer bereikt dan door praten alleen! Je leerde hierdoor de melodie en het instrument kennen. Branko was onmisbaar en gaf tijdens deze spetterende interactieve teambuilding de juiste sturing aan het geheel.

We hebben veel ontdekt over onszelf als groep. Zomaar uitproberen ligt ons moeilijker dan overleggen. Dit was een vertragende factor. Ga gewoon aan de slag en kijk wat er gebeurt. Dat is beter.
Een vraag voelt prettiger aan als deze open is dan als deze gesloten is. Iemand kan goed zijn in een bepaalde functie (b.v. dirigent) maar moet zich ook prettig voelen in die situatie anders werkt het nog niet.

Uiteindelijk gaven wij met veel plezier een spetterende show weg. We hebben veel gelachen en geleerd tijdens deze unieke interactieve teambuilding van Teams in Tune!

Informatiecentrum van het Documentair Centrum van de Parnassia Bavo Groep

interactieve teambuilding

‹ Terug naar alle referenties