Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Inspirerende teambuilding

In het kader van onze studiedag waren wij op zoek naar een inspirerende teambuilding workshop waarin communiceren en plezier centraal stonden. Wij hadden daarvoor Teams in Tune ofwel Branko Perunicic was bij ons aanwezig op Atelier De Voordam in Alkmaar.

Om 14.00uur stonden alle instrumenten in opgesteld. Ieder zocht een plekje achter een instrument. Er werd er nog een paar keer onderling gewisseld, maar toen konden we beginnen. We kregen een instrumentaal lied te horen en over twee uur moesten we in staat zijn dit met elkaar te laten klinken…

We gaan niet de clou verklappen, maar met de enthousiaste begeleiding via vragen en opdrachten van Branko en elkaar is dat ook gelukt! Het was echt voor iedereen, ook voor de meest a muzikale collega, een prachtig ervaring om als team er in te slagen de som der delen te laten klinken. Het is een hele inspirerende teambuilding geweest om de logica van opvolgende muziekfragmenten als puzzelstukken bij elkaar te voegen. Het belang van elk instrument op het juiste moment maakt dat het individu direct het groepsbelang ervaart en enthousiast meedoet. De positieve beloning van onze eigen spetterende uitvoering was een fantastische prikkel!

A.Kloosterman, teamleider Atelier De Voordam, De Waerden

inspirerende teambuilding

‹ Terug naar alle referenties