Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een inhoudelijke teambuilding die werkt!

Hoe haal je meer uit een team van professionals die ieder op hun eigen terrein bezig zijn? Meer samenwerken, meer een eenheid vormen en synergie bereiken. Dat waren de doelstellingen die we ons gesteld hadden. Deze inhoudelijke teambuilding workshop sloot daar prachtig bij aan. Want ga maar eens met je (“a-muzikale”) team een swingend muziekstuk uitvoeren. Een echte uitdaging! Na wat voorzichtig proberen kwam de spirit erin en gingen we vol enthousiasme van start. Op het juiste moment werden we door de coach Branko Perunicic op het goede spoor gezet, zodat we een prachtige uitvoering van het muziekstuk konden neerzetten.

Wat hebben we geleerd?

Samenwerken betekent goed luisteren, overleggen, afstemmen maar vooral commitment naar elkaar toe om als team te opereren. Het was goed om hier op een ludieke wijze mee geconfronteerd te worden tijdens de inhoudelijke teambuilding van Teams in Tune

Wat heeft het ons opgeleverd?

Teams in Tune heeft absoluut bijgedragen aan onze bewustwording en ons laten zien dat we met een goede samenwerking meer bereiken. Het motto aan het einde van deze inhoudelijke teambuilding was dan ook “delen i.p.v. mededelen”.  In ons werk nog steeds een veel gebruikte kreet.

Conclusie:

Een hele leuke workshop die in een ontspannen sfeer inhoudelijk bijdraagt aan het teamgevoel en de onderlinge samenwerking.

Echt een aanrader!

Marielle Stege, Communicatiemanager Rabobank Wholesale Nationaal & Vastgoed

inhoudelijke teambuilding samenwerken

‹ Terug naar alle referenties