Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Effectieve teambuilding met een hoog rendement!

De nieuwsgierigheid overheerst bij de start van de workshop. Hoe krijg je 8 mensen met een wisselende muzikale kennis zover dat ze na één dagdeel zelfstandig een harmonieus muziekstuk ten gehore kunnen brengen? Deze effectieve teambuilding workshop van Teams in Tune werkt echter feilloos. Het meeslepende effect van deze Muzikale Survival is zo sterk dat deelnemers in korte tijd de klik maken van inhoudgericht naar samenwerkingsgericht.

Bijsturing van Branko Perunicic in het proces draagt bij aan een evenwichtige inbreng van het hele team op de voortgang. Via deze activiteit gerichte manier van werken komt iedereen aan bod zonder dat deelnemers het gevoel krijgen overvraagd te worden. De energie die vrijkomt bij de opbouwende samenwerking wordt versterkt door het gevoel van trots als het resultaat wordt bereikt en het muziekstuk vlekkeloos uit de luidsprekers schalt.

In de evaluatie wordt nog een keer uitgebreid stilgestaan bij de samenwerking en de rollen zoals die door de verschillende deelnemers zijn ingevuld. Behalve een feest van herkenning levert dit een paar essentiële vaststellingen en observaties op die bruikbaar zijn op de werkvloer. Zo wordt er veel bereikt in een korte tijd en kan dus gerust gesproken worden van een bijzonder effectieve teambuilding workshop met een hoog rendement!

Zeer aan te raden, met name voor teams in veranderingsprocessen of startende teams!

Joost van der Knaap, NS ProjectConsult

effectieve teambuilding met een hoog rendement

‹ Terug naar alle referenties