Teambuilding activiteiten die werken!

Teambuilding activiteiten die werken!

Een bijzondere Teambuilding workshop waarop wij verder kunnen bouwen

Het nieuwe didactisch team van Taleninstituut Regina Coeli had als doel elkaar beter te leren kennen en als team te groeien. Deze bijzondere teambuilding workshop bij Teams in Tune was een gedeelte van onze eerste week samen die de ‘kick-off’ week was. Wij hadden er bewust voor gekozen om iets te doen dat niet op taal gebaseerd was, even weg van ons dagelijks werk. Er zijn zeven leden in het team, allemaal met verschillende achtergronden en van verschillende afkomst – Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland en Ierland. Muziek kent geen grenzen daarom was het voor ons een perfect medium.

De sfeer binnen het team was goed en we doken er gewoon in met als resultaat chaos. Maar… vanuit chaos kun je iets mooi maken. Dat is ons zeker gelukt maar niet zonder de begeleiding van Branko. Hij stelde hele goede vragen die wij samen moesten beantwoorden om ons doel te bereiken: de uitvoering van een swingend stuk muziek.

We hebben meerdere doelen bereikt, niet alleen muziek maken. Als team gingen wij de volgende dag aan de slag met meer inzicht en meer bewust van elkaar en onze complementaire kwaliteiten.

Kortom: Teams in Tune is een bijzondere teambuilding workshop die ons een basis heeft gegeven waarop wij verder kunnen bouwen.

Patricia, Angelika, Christine, Sara, Claudia, Jo en Suzanne.Het didactisch team, Taleninstituut
Regina Coeli, Vught

bijzondere teambuilding workshop

‹ Terug naar alle referenties